Zzp'er in de bouw

Met DEDDO heb je als zzp’er in de bouw minder gedoe met administratie en meer tijd voor het echte werk. Foutloze calculaties zijn in een handomdraai gemaakt. Die je vervolgens met één klik omzet in een kraakheldere offerte en factuur. Je haalt sneller nieuwe opdrachten binnen, kunt goed grip houden op de begroting en rekeningen worden sneller betaald. DEDDO zorgt ervoor dat jij als zzp’er in de bouw veel tijd en geld bespaart!

“Sinds ik met DEDDO werk, ben ik 50% minder tijd kwijt aan mijn administratie.”
Maarten Tromp | Eigenaar – Bouwbedrijf Tromp en Houtzager
“DEDDO is een aanvulling bij mij op kantoor, door DEDDO ben ik meer buiten en minder binnen!”
Samuël Juch | Eigenaar – Goed Gebouwd

Aannemer

Als aannemer heb je ook te maken met een tijdrovende en ingewikkelde administratie. DEDDO zorgt voor meer grip op het proces van het maken van een calculatie tot het versturen van een factuur. Naast dat je veel kostbare tijd en geld bespaart, creëert de tool ook meer structuur in je bedrijf.

DEDDO voor schilders

Oeps, weer verf op je kladblok waar je net je berekeningen op had gemaakt? Of worstel je regelmatig met verloren facturen of klantgegevens? Klaar met dat gedoe, gebruik DEDDO!

DEDDO voor tegelzetters

Per ongeluk de overtollige kit afgesmeerd aan de zojuist geprinte factuur? Of worstel je regelmatig met verloren aantekeningen? Klaar met dat gedoe, gebruik DEDDO!

DEDDO voor hoveniers

Oeps, je kladblok met calculaties kwijtgeraakt tussen het tuinpuin? Of ben je keer op keer dezelfde offerte voor verschillende klanten aan het maken? Niets meer van dit als je DEDDO gebruikt!

DEDDO voor dakdekkers

Oeps, het papiertje waarop je net berekeningen hebt gemaakt weggewaaid door de harde wind? Of een afspraak met vrienden moeten afzeggen voor een avondje factureren? Met DEDDO is dit verleden tijd!

DEDDO voor stratenmakers

Per ongeluk de materialen voor de nieuwe oprit op de vers uitgeprinte offerte geschreven? Of blijf je factureren uitstellen omdat je er geen tijd voor hebt? Klaar met dat gedoe, gebruik DEDDO!

DEDDO voor installateurs

Per ongeluk je kladblok met calculaties in je emmer met aftapwater laten vallen? Of ben je veel tijd kwijt aan steeds dezelfde berekeningen maken? Klaar met dat gedoe, gebruik DEDDO!

DEDDO voor stukadoors

Per ongeluk je belangrijke notitie verward met een verfrommeld stukje stucwerk? Of voor de zoveelste keer je facturen ergens laten liggen? Maak kennis met DEDDO: de ideale software voor stukadoors!

×