WAT KUN JE MET DEDDO?

Eenvoudig calculaties, offertes en facturen maken en versturen

BENIEUWD HOE
DEDDO WERKT?

“Ik vind het fijn om mee te werken. Als ik op de zaak kom en er liggen facturen klaar dan denk ik: “Heerlijk, we hebben DEDDO! Geen gedoe meer in Excel”.”

Hanneke den Haan | Administratie - Gebr. Roggeveen

Calculaties

Met DEDDO is calculeren in de bouw een fluitje van een cent. Voor zowel kleine als grote projecten. Voer gegevens als inkoopprijs, hoeveelheden en marges van materiaal gemakkelijk online in via je computer. Ook kortingen kunnen worden meegenomen. Het calculatieprogramma rekent alles razendsnel en foutloos voor je uit. Door de calculatie uit groepen en regels op te bouwen creëer je ook meer overzicht voor jezelf en bij de offerte ook voor de klant. De calculatie zet je vervolgens in een handomdraai om in een duidelijke offerte en factuur.

Offertes

Nieuwe opdrachten binnenhalen begint met een duidelijke, foutloze en professionele offerte. Door te laten zien hoe je prijs tot stand is gekomen, kom je betrouwbaar over. Met DEDDO is het supersimpel om een professionele offerte voor de bouw te maken. Je hoeft geen woord meer te typen; met één druk op de knop zet je een calculatie om naar een offerte.

Verstuur vervolgens de offerte eenvoudig via DEDDO naar je klant. Deze ziet in één oogopslag wat je aanbiedt tegen welke prijs en kan deze digitaal accepteren. Door optioneel specificaties toe te voegen, bepaal je zelf de juiste balans tussen genoeg informatie geven aan de klant, maar niet elke euro te hoeven verantwoorden.

Facturatie

Je termijnschema in je offerte kun je gemakkelijk omzetten naar facturen. Dit bespaart je veel tijd en maakt de drempel om te gaan factureren een stuk lager. Ook op regiewerken of eventueel meerwerk verrekenen aan het einde van een project is eenvoudig te doen in DEDDO. Door de eenvoud en snelheid van het factureren, bouw je geen achterstand meer op. Wat natuurlijk weer beter is voor je geldstroom. Ook zien de facturen er tiptop uit. En wat ook fijn is: alle facturen worden op één plek bewaard en raken nooit meer kwijt.

Relatiebeheer

Ook relatiebeheer was nog nooit zo makkelijk als met DEDDO. Alle calculaties, offertes en facturen zijn bij de klanten zelf terug te vinden. Zo staat alles op één plek en heb je altijd en overal toegang tot de juiste informatie.

×