Win het DEDDO zomerpakket!

Alle functies in één pakket

Bereken je klus snel en foutloos

Voer eenvoudig je materiaal, prijzen en opslag in, creëer overzicht met groepen en regels, en zet deze om naar heldere offertes en facturen.

Meer over Calculeren

Maak met één klik een offerte voor je klant

Zet met één druk op de knop je calculatie om naar een professionele offerte. Bepaal wat je met je klant wilt delen en stuur de offerte ter goedkeuring.

Meer over Offertes

Genereer en verstuur direct je factuur

Genereer met één klik je factuur of termijnfacturen. Verstuur deze direct met een betaallink naar je klant.

Meer over Facturatie

Houd overzicht en raak niks meer kwijt

Alle klantinformatie, inclusief offertes en facturen, vind je overzichtelijk op één plek. Zo raak je niks meer kwijt en behoud je grip op je klus.

Meer over Klantbeheer

Functies geliefd bij onze bouwers

Geen gedoe met rekenmachines en kladblaadjes of ingewikkelde Excel-sheets met berekeningen die niet kloppen of per ongeluk worden weggegooid. In DEDDO calculeer je overzichtelijk en snel met groepen en regels. Waarbij de groep niet meer is dan een verzameling van regels. Zo kan je het overzicht voor jezelf bewaren en deze groepen later op de offerte gebruiken om het overzicht voor je klant te creëren.

Met de bibliotheek in DEDDO versnel je het maken van een calculatie voor jouw klus. Jouw bibliotheek vul je namelijk zelf terwijl je de calculatie opbouwt. Groepen en regels waarvan je weet dat je ze vaak gebruikt zijn simpel op te slaan. Vervolgens komen deze in de volgende calculatie of factuur terug naar boven terwijl je begint met typen.

Binnen DEDDO kan je eenvoudig je prijsopslag instellen, zodat al jouw offertes en facturen hiermee rekenen. Echter kan je per offerte en factuur en zelfs per onderdeel een aparte opslag instellen. Bijvoorbeeld wanneer de klus meer risico’s bevat of wanneer je met een vervelende klant te maken hebt 😉

Wanneer je jouw calculatie hebt afgerond weet je wat de klus gaat kosten, maar dan moet je het nog netjes uitwerken in een offerte, zodat de klant ook begrijpt hoe dit bedrag tot stand is gekomen. Niet persé het leukste werk… In DEDDO hoef je na het afronden van je calculatie maar één keer te klikken en dan staat jouw professionele offerte al klaar. Natuurlijk met de mogelijkheid om aanpassingen te maken die specifiek voor deze klus en klant benodigd zijn.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus daarom voeg je deze ook eenvoudig toe bij het maken van jouw werkomschrijving. De tekening van het nieuwe kozijn of de berekening van de constructeur meesturen met je offerte? Geen probleem, je laadt deze eenvoudig in bij DEDDO en verstuurt ze net zo makkelijk mee naar de klant. Ook de algemene voorwaarden hoef je maar één keer bij jouw bedrijf in te laden en zo vergeet je nooit meer om ze mee te sturen.

In de offerte van DEDDO dient de calculatie als specificatie van jouw klus. Echter hoeft de klant niet altijd te zien wat de exacte aantallen zijn of welke prijs je voor het materiaal hebt gebruikt. Geen probleem, je past het detailniveau eenvoudig aan zodat de klant bijvoorbeeld alleen de omschrijvingen en de groepsprijzen ziet. Wil de klant op verzoek wel de prijs per eenheid erbij? Wederom een kwestie van een paar simpele muisklikken en de offerte is opnieuw met deze aanpassing verzonden.

Geen gedoe meer met offertes printen, ondertekenen en weer inscannen. Je verstuurt snel en eenvoudig jouw offerte naar de klant die jijzelf al digitaal ondertekend hebt. De klant kan dan op zijn eigen digitale pagina de offerte bekijken en eventuele documenten downloaden. Bij akkoord zet de klant (digitaal) een handtekening en wordt je op de hoogte gebracht van de opdracht via mail en in DEDDO.

Opdracht ontvangen? Dat betekent starten met factureren. In DEDDO kan je super simpel je termijnschema omzeten naar termijnfacturen. Geen termijnschema gebruikt, geen probleem! Er is wederom maar één druk op de knop benodigd om je opdracht direct te vertalen naar een factuur.

Niet is zo vervelend als facturen overzetten van systeem A naar systeem B. Daarom hebben wij samen met SnelStart een koppeling gemaakt waarbij jouw factuur automatisch terecht komt in jouw boekhouding. Geen boekhoudprogramma maar wel een boekhouder? Geen zorgen, je exporteert eenvoudig jouw facturen uit DEDDO om netjes digitaal of uitgeprint in te leveren voor de btw-aangifte of jaarrekeningen.

Eenvoudig betalen = snel betalen. Koppel jouw Mollie account aan DEDDO en je kan direct met de factuur een digitale betaallink meesturen. Zo kan de klant snel en veilig zijn betaling met iDeal voldoen en krijg jij eerder betaald.

Overzicht van alle functies

Calculaties
Onbeperkt calculaties maken
Eigen bibliotheek  

Bouw je eigen bibliotheek met jouw groepen en regels terwijl je calculeert. Zo is het makkelijk om ingevulde calculatieregels te hergebruiken. Dit bespaart je een hoop tijd, omdat je niet alles opnieuw hoeft in te voeren of te aan te passen.
Overzichtelijk calculeren  

Calculeer overzichtelijk met (herbruikbare) groepen en regels.
Prijsopslag instellen  

Door je eigen opslag op de inkoopprijs in te stellen weet je automatisch bij elke offerteberekening exact wat je gaat verdienen.
Eenvoudig dupliceren  

Gebruik een eerder gemaakte calculatie nogmaals voor een ander project door deze te dupliceren.
Download naar Excel
Offertes
Onbeperkt offertes maken
Offerte met één klik aanmaken  

Zet je berekening met één klik om naar een professionele offerte voor je klant.
Offerte personaliseren  

Personaliseer je offerte eenvoudig en professioneel met jouw logo, voorwaarden, specificaties en een persoonlijk voorblad.
Specificaties instellen
Condities instellen
Termijnschema  

Maak eenvoudig gebruik van een termijnschema voor de betaling.
Werkomschrijving incl. foto's  

Voeg een werkomschrijving inclusief foto’s toe aan je offerte. Met een goede werkomschrijving biedt je je klant uitleg in gewone taal over wat je gaat doen, wanneer, en hoe. Dit verhoogd de kans op het binnenhalen van de klus en verlaagd kansen op latere conflicten.
DEDD-AI (experimenteel)  

Bekijk hoe de herschrijfknop werkt. Met behulp van AI kun je gebruik maken van de snelle herschrijf-knop (DEDD-AI) voor het verbeteren van de tekst in je werkomschrijving.
Documenten toevoegen
Algemene voorwaarden  

Vergeet nooit meer je algemene voorwaarden toe te voegen.
Eenvoudig verzenden  

Verzend direct je offerte vanuit DEDDO, met een professionele online acceptatie pagina voor je klant.
Digitaal accepteren en weigeren  

Je klant kan de offerte digitaal accepteren of weigeren (met reden).
Download naar Word/PDF
Facturen
Onbeperkt facturen maken
Termijnfacturen maken
Factuur met één klik aanmaken  

Met één druk op de knop je offerte omzetten naar een factuur of termijnfacturen.
Btw verleggen
Creditfacturen
SnelStart koppeling  

Bekijk hoe je SnelStart koppelt . Hou je boekhouding automatisch op orde. Koppel DEDDO aan jouw SnelStart-account. Zo worden de factuur- en klantgegevens die je aanmaakt in DEDDO automatisch doorgestuurd naar je boekhouding in SnelStart.
Exact koppeling  

Bekijk hoe je Exact Online koppelt . Hou je boekhouding automatisch op orde. Koppel DEDDO aan jouw Exact-account. Zo worden de factuur- en klantgegevens die je aanmaakt in DEDDO automatisch doorgestuurd naar je boekhouding in Exact Online.
iDEAL-link via Mollie  

Bekijk hoe je koppelt met Mollie. Voeg een iDEAL-betaallink en QR-code toe te aan je factuur met een koppeling via Mollie.
Verzenden vanuit DEDDO
Download naar Word/PDF
Eenvoudig versturen herinnering
Klantenbeheer
Onbeperkt klanten aanmaken
Overzicht per klant  

Alle klantinformatie, inclusief calculaties, offertes en facturen, vind je overzichtelijk op één plek.
Mobiele app DEDDO
Calculatie bekijken
Offerte bekijken
Factuur bekijken
Klantgegevens bekijken  

Met de mobiele app heb je altijd en overal snel de klantgegevens bij de hand.
Bel en verstuur e-mail knop  

Met de mobiele app kun je met één druk op de knop de klant bellen of een e-mail sturen.
Navigeer naar klantadres  

Makkelijk onderweg: Met één klik start je de navigatie naar het adres van je klant.
Overige
Samen bouwen  

Het DEDDO team helpt je graag verder en staat altijd open voor feedback en ideeën.
Vrijblijvend gebruiken  

DEDDO gebruik je altijd de eerste 30 dagen gratis. Mocht je niet overgaan naar een betaald abonnement op DEDDO, dan blijf je nog altijd toegang houden tot jouw berekeningen, offertes, facturen en klantgegevens.
Archief  

Archiveer je offerte, factuur of alle gegevens van een klant, zodat je deze niet meer standaard terug ziet in de lijst in DEDDO. Haal gemakkelijk offertes, facturen of klanten terug uit je archief, wanneer je deze weer wilt gebruiken.
Helpcentrum  

Je kunt terecht in het helpcentrum voor duidelijk uitleg van alle functionaliteiten.
Persoonlijk contact

Mis je een bepaalde functie? Vertel ons wat je nodig hebt. Wij werken elke dag aan verbeteringen

wat zeggen bouwprofessionals over deddo?

Veelgestelde vragen

DEDDO is een online applicatie waarvoor je niks hoeft te installeren. Je hebt alleen een computer en internetverbinding nodig om het programma te gebruiken.

Absoluut niet! De proefperiode is geheel vrijblijvend. Is DEDDO toch niet helemaal jouw ding, dan zit je nergens aan vast. Zelfs na je proefperiode kun je DEDDO beperkt* gratis blijven gebruiken.*Alleen koppeling-, download- en verzendopties zijn niet meer mogelijk.

DEDDO is zo eenvoudig en logisch mogelijk ingericht, dat je direct aan de slag kunt. Uitleg kun je snel vinden in DEDDO’s helpcentrum (vindbaar in de applicatie via het vraagteken icoon rechtsboven in het scherm). Heb je toch nog vragen of wil je advies van ons team, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de contactpagina en kiezen uit bellen, mailen, whatsapp of contact opnemen in de Chat direct je DEDDO omgeving.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

×