februari 2024

Nieuw: DEDDO direct koppelen aan betaalprovider Mollie!

Maurice | Team DEDDO

Versnel betalingen met de iDEAL-betaaloptie via Mollie

Uit onderzoek blijkt dat facturen met een iDEAL-betaaloptie gemiddeld 3 keer sneller worden betaald. Met de directe koppeling met betaalprovider Mollie kun je nu ook profiteren van de voordelen in DEDDO. Dankzij het toevoegen van een iDEAL-betaallink en QR-code op je facturen verlopen betalingen voor je klanten sneller en gemakkelijker. En met de automatische statusupdates van je facturen, bespaar jij weer tijd in je administratie!

Hoe koppel ik DEDDO met Mollie?

Deze functionaliteit is te gebruiken door een Mollie-account aan te maken en deze te koppelen met DEDDO. Mollie is een Nederlandse betalingsprovider die het voor ondernemers eenvoudig maakt om iDEAL te koppelen aan een bankrekening.

Bekijk in het volgende artikel een stapsgewijze handleiding over hoe je een Mollie account aanmaakt en daarna koppelt aan je DEDDO-account: Hoe koppel ik DEDDO met Mollie? | DEDDO helpcentrum.

Hoe kan ik een iDEAL-betaaloptie toevoegen aan mijn factuur?

De optie "Betaallink toevoegen aan e-mail" in je factuur verschijnt automatisch zodra je Mollie hebt gekoppeld met DEDDO. Je kunt een voorbeeld van de link en QR-code bekijken in de preview.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om de betaallink toe te voegen aan de factuur in dit artikel: Hoe stuur ik een (iDeal) betaallink mee met mijn factuur? | DEDDO helpcentrum.

Worden iDEAL-betalingen automatisch verwerkt?

Ja, dit is een voordeel van het werken met de iDEAL-betaallink en QR-code van Mollie en bespaart je onnodige tijd. Want geen gedoe meer met handmatige factuurupdates! DEDDO zet je facturen automatisch op 'betaald' zodra de betaling binnen is. Zo houd je overzicht zonder dat je steeds je bankrekening hoeft na te kijken.
Wat kun je nog meer met DEDDO?

Naast het vereenvoudigen van factuurbetalingen, maakt DEDDO ook diverse andere administratieve taken makkelijker en vooral veel sneller! Ontdek alle functies van ons alles-in-één pakket en ervaar het gemak zelf. Gemaakt door bouwers, voor bouwers.

×