Win het DEDDO zomerpakket!

30 dagen gratis

DEDDO gebruik je altijd de eerste 30 dagen gratis. Tijdens de proefperiode* kun je natuurlijk profiteren van alle functionaliteiten van DEDDO. Zo weet je of DEDDO bij jou past. Na de proefperiode kun je kiezen uit twee abonnementen. En het mooie is: met je eerste klus heb je jouw investering al terugverdiend!

maandabonnement

€12,50

Ga voor een maandabonnement en de vrijheid om maandelijks op te zeggen.

  • Calculaties
  • Offertes
  • Facturatie
  • Klantbeheer
  • Maandelijks opzegbaar

Bekijk functionaliteiten

DEDDO gebruik je altijd de eerste 30 dagen gratis. Wil je gebruik blijven maken van DEDDO? Dan kun je een abonnement aanschaffen in de applicatie.

jaarabonnement

€137,50

Ga voor een jaarabonnement en ontvang één maand gratis.

  • Calculaties
  • Offertes
  • Facturatie
  • Klantbeheer
  • 12,50 korting

Bekijk functionaliteiten

DEDDO gebruik je altijd de eerste 30 dagen gratis. Wil je gebruik blijven maken van DEDDO? Dan kun je een abonnement aanschaffen in de applicatie.
*Na de proefperiode kun je nog steeds inloggen en bij je gegevens, maar kun je geen gebruik meer maken van verzend- en downloadopties.

BENIEUWD HOE
DEDDO WERKT?

“Je hebt nu meer zin om een calculatie te maken en facturen al helemaal, want deze zijn door het gebruik van een termijnschema met een druk op de knop gemaakt.”

Wijnand van Maanen | Eigenaar – Van Maanen Bouw & Renovatie

Met DEDDO is calculeren in de bouw een fluitje van een cent. Geen gedoe met losse briefjes of Excel lijstjes, maar alleen wat gegevens invullen en binnen enkele klikken heb je een foutloze berekening. Dankzij de flexibele velden kun je de calculatie zo simpel of zo uitgebreid maken als nodig is en is deze makkelijk te wijzigen bij nieuwe wensen van een klant. Je bepaalt zelf de opslagprijzen en hebt hier een goed overzicht van, zo houd je eenvoudig meer over aan een klus. De calculatie is ook eenvoudig te dupliceren, zodat je bij eenzelfde klus snel van start kunt gaan.

In een handomdraai zet je de calculaties om in een duidelijke en strak vormgegeven offerte. Jij bepaalt hoe gedetailleerd de klant een specificatie ontvangt van het werk. Door condities en een termijnschema maak je ook professionele afspraken over de uitvoering en facturatie van het project. Met zo’n kraakheldere offerte scoor je die klus veel sneller!

Net zo eenvoudig maak je van de offerte een nette factuur. De factuur is door DEDDO al voor je opgezet en voldoet aan alle eisen van de belastingdienst. Met jouw logo en bedrijfsgegevens wordt het direct een mooie en professionele factuur. Het kost slechts enkele minuten van je tijd, er is dus geen reden om te wachten met factureren. En hoe sneller de factuur de deur uit is, hoe sneller je de betaling binnen hebt.

Ook relatiebeheer is eenvoudiger dan ooit. Alle klantgegevens en bijbehorende offertes en facturen staan op één plek. Zo vind je alles gemakkelijk terug.

×