Veelgestelde vragen

Veiligheid

Met DEDDO calculeer, offreer en factureer je in een veilige online omgeving. Wij hechten grote waarde aan het beschermen van jouw (klant)gegevens. Onze software valt binnen de scope van ons Information Security Management System (ISMS) dat ISO 27001 gecertificeerd is. We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en delen ze ook niet met derden.

Alle data wordt automatisch geback-upt, je hoeft hier verder niets voor te doen.

Zeker! Op de inlogpagina kun je op "Wachtwoord vergeten?" klikken en dan ontvang je instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Proefperiode

Je kunt DEDDO 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen. Zo heb je ruim de tijd om te kijken of de tool iets voor jou is. Wij zijn ervan overtuigd dat je na deze periode helemaal om bent en niet meer zonder wilt.

Absoluut niet! De proefperiode is geheel vrijblijvend. Is DEDDO toch niet helemaal jouw ding, dan zit je nergens aan vast. Zelfs na je proefperiode kun je DEDDO beperkt* gratis blijven gebruiken.

*Alleen koppeling-, download- en verzendopties zijn niet meer mogelijk.

Ja zeker! De koppeling kun je makkelijk zelf maken. Bekijk dit artikel met meer informatie over de koppeling tussen DEDDO en SnelStart. Tijdens je 30 dagen gratis proefperiode kun je ongelimiteerd gebruik maken van je koppeling met SnelStart.

Ondersteunde SnelStart-pakketten: inKaart, inBalans, inZicht, inControle, inHandel.

Account

DEDDO is dé tool voor zelfstandig ondernemers in de bouw die snel, simpel en nauwkeurig willen calculeren, offreren en factureren. Ontwikkelt voor en door bouwers. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf op de pagina 'voor wie'.

Alle offertes zijn in één oogopslag zichtbaar, zo heb en houd je goed het overzicht.

Als je een computer en internetverbinding hebt, kun je altijd inloggen op jouw omgeving.

DEDDO is een online applicatie waarvoor je niks hoeft te installeren. Je hebt alleen een computer en internetverbinding nodig om het programma te gebruiken.

Mocht je problemen hebben met DEDDO in jouw browser dan kan het zijn dat de browser versie waarin je werkt verouderd is. Update je browser om snel verder te kunnen. Mocht je niet kunnen updaten, dan zou je het probleem op kunnen lossen door een ander browser type te gebruiken. Heb je hulp nodig bij browser- of technische problemen, neem contact met ons op, dan kijken we met je mee om de beste oplossing voor jou te vinden.

Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Je kunt kiezen uit een maand- of jaarabonnement. Alle betalingen verlopen automatisch via je debet- of creditkaart. We gebruiken Stripe als betrouwbare partner voor dit betalingsverkeer.

Dat kan! Als je DEDDO opzegt kun je zelfs nog steeds inloggen en jouw data bekijken. Wanneer je dan weer nieuwe offertes en facturen wilt versturen, activeer je simpelweg weer je account.

DEDDO is zo eenvoudig en logisch mogelijk ingericht, zodat je direct aan de slag kunt. Uitleg kun je snel vinden in DEDDO’s helpcentrum (vindbaar in de applicatie via het vraagteken icoon rechtsboven in het scherm).Heb je toch nog vragen of wil je advies van ons team, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de contactpagina en kiezen uit bellen, mailen, whatsapp of contact opnemen in de Chat direct je DEDDO omgeving.

Dat kan met boekhoudprogramma SnelStart. Bekijk via deze link hoe je DEDDO koppelt aan SnelStart . Ondersteunde SnelStart-pakketten: inKaart, inBalans, inZicht, inControle, inHandelWe zijn druk bezig met het mogelijk maken van nog meer boekhoudprogramma koppelingen begin 2024. Mis je een koppeling met jouw boekhoudprogramma, laat dit ons graag weten . Hoe vaker de vraag voor een koppeling, hoe hoger deze op de prioriteitenlijst komt te staan.

×