november 2023

Nieuw: Directe koppeling met boekhoudprogramma SnelStart!

Maurice | Team DEDDO

Goed nieuws voor alle bouwers: vanaf nu kun je DEDDO direct koppelen aan het boekhoudprogramma SnelStart. Dat betekent minder gedoe en meer tijd om de klus te klaren met DEDDO, terwijl je financiën altijd tiptop in orde zijn!

 

Ontdek in deze blog:

DEDDO koppelen met boekhoudprogramma SnelStart

Waarom is dit geweldig voor bouwers?

Voor zelfstandig ondernemers in de bouw is dit de perfecte combinatie, het bespaart je namelijk flink wat tijd. De calculatiesoftware van DEDDO is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige bouwers en biedt handige functionaliteit om efficiënt offertes en facturen te maken die een boekhoudprogramma mist. Als het op boekhouden aankomt, is SnelStart een veelgevraagde keuze. SnelStart is daarom de eerste koppeling met een boekhoudprogramma die we gemaakt hebben.

Hoe leg ik de koppeling?

Het opzetten van deze verbinding klinkt misschien lastig, maar het is heel eenvoudig!
In onze helpsectie vind je een stappenplan inclusief screenshots. Of bekijk in deze video hoe je SnelStart koppelt met DEDDO (duurt 1,5 minuut):

SNELSTART KOPPELEN
MET DEDDO

Factuur- en klantgegevens automatisch doorsturen naar SnelStart

Je hoeft DEDDO maar één keer te koppelen met SnelStart. Daarna worden je definitieve facturen (incl. klant) automatisch overgezet naar SnelStart. Dus jij kan eenvoudig facturen maken op basis van de opdrachten in DEDDO en wij zorgen dat deze automatisch bij het definitief maken worden overgezet naar SnelStart. Zien hoe dit werkt? Lees of bekijk het hier: Hoe zet ik een factuur over naar SnelStart | DEDDO helpcentrum

Ondersteunde SnelStart-pakketten: inKaart, inBalans, inZicht, inControle, inHandel

Het verschil tussen DEDDO en SnelStart

Ontwikkeld voor bouwers

Een boekhoudprogramma, zoals SnelStart, zorgt dat je financiën tiptop in orde zijn voor je bedrijf en de Belastingdienst. In SnelStart kan je ook berekeningen maken en facturen opstellen, maar het gaat niet zo soepel als in een calculatieprogramma voor de bouw, zoals DEDDO. Anders dan DEDDO, is SnelStart niet gemaakt met bouwers in gedachten. DEDDO is vanaf het begin ontwikkeld door en voor bouwers, met als doel om het werk zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Handige functionaliteiten

In DEDDO heb je bijvoorbeeld een handige bibliotheek met middelen en groepen, waardoor je de juiste items aan je berekeningen kunt toevoegen. Je kunt kiezen uit verschillende eenheden, zoals st, m2, kg, ltr, uur, dag, km en meer. Ook heb je overzicht op wat je verdiend door de prijsopslag kolom en voeg je eenvoudig een gedetailleerde werkomschrijving met foto’s toe.

Middel aanmaken in bibliotheek DEDDO

Makkelijk offertes en facturen opmaken vanuit je berekende klus

Je bepaalt zelf tot in welk detail jouw klant de prijs opgebouwd ziet. Daarnaast maakt een termijnschema in DEDDO het mogelijk om met een paar drukken op de knop een termijnfactuur te genereren en versturen. Dus geen gedoe meer met dit zelf handmatig berekenen. En zo zijn er nog veel meer functionaliteiten die het maken van offertes en facturen voor de bouw makkelijker en professioneler maken. Bekijk hier alle functionaliteiten.


Heb je nog vragen of hulp nodig bij het maken van de koppeling? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

×