Blogs

De ideale combinatie voor in de bouw

Als zelfstandige bouwer kun je niet zonder een boekhouder en boekhoudprogramma. Ze houden je financiën keurig op orde en zorgen dat alles goed staat voor de Belastingdienst. Maar als het om klussen gaat, is het belangrijk om nauwkeurige berekeningen te maken en snel professionele offertes op te stellen. Daarvoor kun je beter een calculatieprogramma voor de bouw gebruiken.

aannemer gebruikt naast een boekhoudprogramma ook calculatieprogramma DEDDO op de computer

Eenvoudiger en sneller werken met functionaliteiten voor de bouw

Als je in de bouw werkt, heb je specifieke functionaliteiten nodig om je klussen te berekenen en hier professionele offertes voor te maken. Boekhoudprogramma’s zijn hier niet op ingesteld. Daarin is een calculatieprogramma voor de bouw handiger dan een boekhoudprogramma. Denk daarbij aan veel gebruikte bouw functionaliteiten zoals:

  • gedetailleerde calculaties maken
  • materialenbibliotheek
  • combinaties van materialen en uren eenvoudig hergebruiken
  • eenheden instellen (per stuk, m2, dzd, kg, etc.)
  • zien wat het werk oplevert door het eenvoudig instellen en beheren van jouw prijsopslag
  • uitgebreide werkomschrijving toevoegen incl. foto’s
  • termijnschema toevoegen aan je offerte en daaruit gemakkelijk factureren
  • vastleggen van specifieke afspraken in de condities van je offerte
  • zelf bepalen hoe gedetailleerd de onderbouwing van de prijs zichtbaar is voor de klant
  • berekende prijsopslag verbergen voor klant

Met een calculatieprogramma als basis voor je klussen krijg je meer rust en overzicht in je werk. Waardoor je meer tijd overhoudt voor de klus, je klant en je privé.

DEDDO koppelen aan boekhoud programma SnelStart

Op veler verzoek, hebben we ervoor gezorgd dat een koppeling tussen DEDDO en SnelStart mogelijk is! Je kunt je facturen direct en automatisch vanuit DEDDO naar SnelStart sturen zonder gedoe. Zo kun je je boekhouding netjes bijhouden met SnelStart en tegelijkertijd supersnel professionele offertes en facturen maken in DEDDO.

Wil je meer weten? Lees ons blog hoe je SnelStart kunt koppelen aan DEDDO. En als je vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Wil je een koppeling tussen DEDDO en een ander boekhoudprogramma?

Wil je graag een koppeling met een ander boekhoudprogramma, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. We zijn volop bezig om koppelingen met andere boekhoudsoftware mogelijk te maken. Jouw voorkeur helpt ons om meer inzicht te krijgen en de juiste prioriteiten te stellen.

×