Over DEDDO

Ontwikkeld door
bouwers voor
bouwers

DEDDO is dé online tool voor zelfstandige bouwers om in een handomdraai calculaties, offertes en facturen te maken. Wij willen ondernemen makkelijker maken en jou meer inzicht en rust in je werk geven. Niet langer een onoverzichtelijke stapel kladpapiertjes en uren doorbrengen achter je bureau, maar een snelle en eenvoudige bouwadministratie. Met DEDDO hoef je alleen een paar zaken in te voeren en heb je binnen een paar minuten een foutloze calculatie. Die je vervolgens zo omzet in een duidelijke offerte en factuur. Op deze manier wordt het een feest om je administratie te doen. Ja, echt ;) Bouwers laten bouwen, dat is ons doel!

Wij hebben de beste online tool voor de bouw ontwikkeld, zonder te overdrijven. Hoe we dit hebben gedaan? Door goed te luisteren en samen te werken met de mensen om wie het gaat: jullie! Zo weten we precies wat nodig is voor een efficiënte bouwadministratie en op welke punten we ons moeten richten. Ons platform voldoet aan alle eisen, maar heeft geen overbodige functies. En we zijn nooit uitgeleerd; we staan altijd in contact met bouwers om de applicatie te verbeteren. Bovendien hebben we zelf ook 50 jaar ervaring in de markt.

Powered by

“Je hebt je klus afgemaakt en stapt een uurtje later binnen op kantoor en dan is de factuur zo gemaakt en verzonden vanuit DEDDO.”

Klaas Roggeveen | Eigenaar – Gebr. Roggeveen

Het deddo team

Amir Osmanbašić

Marketeer

Don Graziuso

Softwaretester

Evert Kouwenhoven

Senior UX designer

Hans Kranendonk

Softwareontwikkelaar

Hendrik Wouters

Senior softwareontwikkelaar

Ivo Huizinga

Manager Productontwikkeling

Karlijn Willems

Junior softwareontwikkelaar

Marieke de Rooij

Online Marketeer

Mark van der Salm

Softwareontwikkelaar

Maurice Wierckx

Product Eigenaar

Mika Kuijpers

Junior softwareontwikkelaar

Peter Bons

Software Architect

Thijme Langelaar

Softwareontwikkelaar

Tjeerd Boudri

Softwareontwikkelaar

×