augustus 2023

Grote schilderklus berekenen? Maak het simpel met deze tips

Evert | team DEDDO

Vol vertrouwen aan je klus beginnen

Wil je een grote schilderklus gaan aanpakken? Dan is een goede calculatie belangrijk voor een geslaagd resultaat. Met een duidelijke berekening voorkom je onverwachte kosten en zorg je ervoor dat je voldoende materialen in huis hebt. Maar we begrijpen dat dit veel tijd kan kosten. Gelukkig biedt DEDDO speciaal voor schilders de uitkomst. Met onze superhandige calculatiesoftware kun je snel en nauwkeurig de benodigde materialen en arbeidsuren berekenen, zodat je vol vertrouwen aan je schilderklus kunt beginnen. Zo wordt jouw schilderproject een succes zonder gedoe!

Het belang van een nauwkeurige calculatie

Voor schilders is het uitvoeren van een nauwkeurige calculatie belangrijk, wat de omvang van je project ook is. Een foute berekening kan leiden tot financiële verliezen, vertragingen en ontevreden klanten. Hier zijn een paar redenen waarom een nauwkeurige calculatie zo belangrijk is:

1. Letten op je kosten en zoveel mogelijk winst maken

Het is voor jou als schilder belangrijk om op je uitgaven te letten en zo veel mogelijk winst te maken. Als je goed uitrekent wat je allemaal nodig hebt voor je schilderproject, zoals materialen, arbeid en tijd, kun je geld besparen en onverwachte kosten voorkomen. Dat betekent dat je je winst niet in gevaar brengt en een eerlijke prijs kunt vragen aan je klanten. En niet te vergeten, door slim met kosten om te gaan kun je ook nog eens lagere prijzen aanbieden dan de concurrentie, waardoor je meer klussen binnenhaalt en je winst omhoog gaat. Top toch?

Je kunt ook je winst vergroten door middel van nauwkeurige berekeningen. Als je alles goed plant en netjes op een rijtje zet, kun je veel efficiënter werken en al je spullen en tijd slim gebruiken. Zo kun je je schilderklussen veel sneller klaar hebben en meer tijd vrijmaken voor nieuwe opdrachten. Als je op deze manier goed je projecten beheert, krijg je niet alleen meer klussen, maar ook super blije klanten! Dit helpt om een goede naam op te bouwen en positieve aanbevelingen te krijgen.

2. Balans tussen kosten en winst

Een nauwkeurige calculatie is belangrijk om problemen te voorkomen. Als je te weinig berekent, kun je in de problemen komen omdat je niet genoeg geld hebt om het project af te maken. Dat kan ervoor zorgen dat je verlies maakt. Aan de andere kant, als je te veel berekent, kunnen klanten schrikken van de hoge prijs en misschien niet voor jou kiezen. Het is dus belangrijk om een goede balans te vinden tussen de kosten en de winst.

3. Klanttevredenheid en eerlijkheid

Klanttevredenheid en transparantie zijn ook heel belangrijk. Klanten vinden het fijn als ze een duidelijke prijsopgave krijgen voor hun schilderproject. Als je eerlijk bent over de kosten en het werkproces, bouw je vertrouwen op bij je klanten. Tevreden klanten blijven graag bij je terugkomen en vertellen anderen over jouw goede service. Dat kan ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt en een goede naam opbouwt als betrouwbare schilder. Dat is heel waardevol voor je succes op de lange termijn.

Het gemak van calculatiesoftware

Bij DEDDO begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om als schilder efficiënt en nauwkeurig te werken. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de geweldige voordelen van onze calculatiesoftware. Het gebruik van deze slimme tool biedt jou als schilder een hele reeks voordelen die je werk naar een hoger niveau tillen!

4. Tijdsbesparing en efficiëntie

Tijd is kostbaar en wij willen dat je die optimaal benut. Met onze calculatiesoftware automatiseer je eenvoudig het berekeningsproces en het opstellen van offertes. Geen tijdrovende klussen meer, want met een paar simpele klikken genereer je gedetailleerde en foutloze berekeningen. Zo houd je meer tijd over voor waar jij het beste in bent: schilderen!

5. Minimaliseren van fouten en risico's

Geen ruimte meer voor rekenfouten of onzekerheid over je offertes! Onze calculatiesoftware garandeert consistentie en betrouwbaarheid in al je berekeningen. Klanten kunnen vertrouwen op jouw nauwkeurige prijsopgaven en dat leidt tot tevreden klanten die maar wat graag bij jou terugkomen.

6. Optimalisatie van materiaal- en kostenbeheer

Dankzij onze software kun je als schilder de benodigde materialen en verf precies inschatten voor elk project. Geen verspilling meer en beter budgetbeheer! Zo werk je niet alleen slimmer, maar bespaar je ook op kosten. Dat is goed voor jouw portemonnee én voor het milieu!

7. Flexibele velden, groepen en regels

Onze calculatiesoftware biedt je ook de flexibiliteit om de calculatie zo simpel of uitgebreid te maken als nodig is. Dankzij de flexibele velden kun je eenvoudig wijzigingen aanbrengen bij nieuwe wensen van een klant. Je bepaalt zelf de prijsopslag en hebt hier een goed overzicht van, waardoor je meer overhoudt aan een klus.

Door de calculatie op te bouwen met behulp van groepen en regels, ontstaat er ook meer overzicht bij het opstellen van de offerte, zowel voor jouzelf als voor de klant.

En door je werkzaamheden te groeperen, kun je ze gemakkelijk hergebruiken op andere calculaties. Niet meer elke keer opnieuw het schuren, plamuren, gronden en aflakken uitwerken, maar met één druk op de knop toevoegen en dan alleen de hoeveelheden intypen. De calculatie zet je vervolgens met één druk op de knop om in een kraakheldere offerte en factuur

DEDDO is meer dan calculatiesoftware

Naast het feit dat DEDDO een geweldig calculatieprogramma is, heeft het nog veel meer te bieden! Het is de ultieme tool om razendsnel offertes te maken en facturen te sturen naar je klanten. Met slechts een paar klikken kun je professionele en overzichtelijke documenten genereren, waardoor je tijd bespaart en je klanten onder de indruk zullen zijn van je efficiëntie. DEDDO stelt je in staat om zonder moeite grote projecten te beheren, met alle informatie en kosten netjes op één plek. Hierdoor behoud je het overzicht en kun je eenvoudig bijsturen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig van start zonder gedoe!

Bij DEDDO begrijpen we dat jouw schildersbedrijf uniek is, en daarom willen we je graag uitnodigen om zelf te ervaren of DEDDO perfect bij jou past. Maak vandaag nog een account aan en ontdek de eenvoud en efficiëntie van onze online calculatiesoftware. Als schilder wil je je kunnen concentreren op je vakmanschap, zonder gedoe en zorgen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om DEDDO 30 dagen lang gratis te proberen . Geef je bedrijf een boost met het gemak van ons digitale kantoor zonder papierwerk. Meld je nu aan en ervaar zelf de voordelen van DEDDO, speciaal ontworpen voor schilders zoals jij.

×