augustus 2023

Simpel je factuur maken met hét factuurprogramma voor zzp’ers

Maurice | team DEDDO

Einde aan administratieve rompslomp

Vergeet jij als zzp’er in de bouw ook vaak op tijd facturen te sturen? Of moet je weer opnieuw een factuur opmaken omdat er nog een foutje in stond? Zeg vaarwel tegen deze administratieve rompslomp, gebruik DEDDO! Hét factuurprogramma voor zzp’ers in de bouw.

De uitdagingen voor zzp'ers bij facturering

Als zzp’er ken je waarschijnlijk de struggle van handmatige facturering maar al te goed. Het gedoe van het maken en versturen van facturen kan behoorlijk tijdrovend zijn, vooral als je veel klanten hebt. Elke factuur moet zorgvuldig worden opgesteld met alle belangrijke informatie over de geleverde producten of diensten, de kosten en de betalingstermijn. Voor je het weet, ben je uren bezig met administratieve taken, terwijl je eigenlijk veel liever je tijd zou besteden aan je werkzaamheden voor klanten.

Daarnaast heb je met handmatig factureren het risico van menselijke fouten. Zelfs als je superscherp bent, is de kans groot dat je per ongeluk een cijfer verkeerd intoetst of een bedrag verkeerd berekent. Voor je het weet staan er verkeerde cijfers of irritante typefouten op je facturen, en dat kan nogal wat verwarring en gedoe veroorzaken met betalingen.

Stel je voor dat je een klant een te hoge factuur stuurt vanwege een simpele vergissing. Dat is niet alleen een deuk in je professionele imago, maar het zorgt ook voor een hoop gedoe om alles recht te zetten, zowel voor jou als voor je klant.

Verder kan het vervelend zijn om klanten te moeten herinneren aan hun betalingsverplichtingen. Het opvolgen ervan kost veel tijd en gedoe en het kan ook de relatie met je klanten onder druk zetten. Sommige zzp’ers vermijden het zelfs om achter openstaande betalingen aan te gaan, uit angst om als opdringerig te worden gezien, maar hierdoor kun je inkomsten mislopen.

Fix je facturen in een handomdraai met DEDDO

Als zzp'er in de bouw wil je je volledig kunnen richten op je projecten en klanten, zonder gedoe met factureren. Daarom hebben we bij DEDDO het perfecte factuurprogramma voor jou ontwikkeld. Geen zorgen meer over tijdrovende handmatige facturering, fouten in je facturen of een onprofessionele uitstraling. Met DEDDO maak je factureren simpel en efficiënt, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is: bouwen!

Tijdsbesparing - Weg met het facturatie gedoe

We kennen het allemaal: urenlang bezig zijn met het maken en versturen van facturen. Gelukkig is dat nu verleden tijd met DEDDO. Ons factuurprogramma vereenvoudigt het hele proces, zodat je razendsnel facturen kunt maken en versturen naar al je klanten. Al je facturen overzichtelijk op één plek, zodat je nooit meer het overzicht verliest. Geen gedoe meer, maar gewoon een soepel facturatieproces dat je kostbare tijd bespaart.

Nauwkeurigheid - Geen fouten, wel professionaliteit

Fouten in facturen zijn verleden tijd met DEDDO. We begrijpen hoe belangrijk nauwkeurigheid is voor jouw professionele reputatie. Ons factuurprogramma zorgt ervoor dat alle berekeningen en gegevens foutloos worden uitgevoerd. Zo kom je altijd professioneel en betrouwbaar over bij je klanten en bouw je aan een sterke reputatie voor je bedrijf.

Professionele uitstraling - Facturen in jouw stijl

Met DEDDO kun je jouw facturen aanpassen aan je eigen huisstijl. Voeg je bedrijfslogo en contactgegevens toe en creëer facturen die naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw merk. Een professioneel ogende factuur maakt indruk op je klanten en straalt betrouwbaarheid uit. Zo bouw je aan een sterke band met je klanten en vergroot je hun vertrouwen in jouw expertise. Benieuwd hoe dan zo’n factuur eruitziet? Bekijk ‘m in dit voorbeeld .

Meer dan facturatie - Complete bouwadministratie op één plek

DEDDO biedt jou als zzp'er veel meer dan alleen facturatie. Met ons alles-in-één platform kun je ook eenvoudig klussen berekenen, offertes maken en klantgegevens beheren. Geen gedoe meer met losse briefjes en verschillende programma's; je hebt je hele administratie op één digitale plek. Dat betekent minder tijd kwijt aan administratieve rompslomp en meer tijd voor wat je écht graag doet: bouwen!

Eerst zien dan geloven?

Nog niet helemaal overtuigd? Dat begrijpen we. Gebruik DEDDO nu de eerste 30 dagen gratis om te kijken of het bij jou en je bedrijf past. Daarna wil je niet meer zonder 😉.

×