april 2024

Ontdek DEDD-AI: De snelle herschrijf-knop!

Thijme | team DEDDO

Makkelijker schrijven met de DEDD-AI herschrijf-knop

Hey bouwer! Ben je ook zoveel tijd kwijt aan het netjes maken van je werkomschrijving? Het schrijven van een werkomschrijving kan een gedoe zijn, vooral als je rekening moet houden met taalfouten en het duidelijk uitleggen van de offerte naar je klanten toe. Gelukkig is er nu DEDD-AI: de makkelijke herschrijf-knop! De nieuwe slimme functie in DEDDO die je helpt bij het schrijven van de werkomschrijving in jouw offerte.

Hoe werk ik met DEDD-AI?

Het gebruik van de herschrijf-knop is heel simpel. Wat zo handig is aan deze functie, is dat je de werkomschrijving gewoon kunt typen in je eigen woorden. Daarna zorgt de herschrijf-knop DEDD-AI ervoor dat alles helder en leesbaar wordt, dankzij slimme AI-technologie.

Experimentele functie: benieuwd naar jouw ervaring!

DEDD-AI is nu beschikbaar in DEDDO, waardoor je deze nieuwe functie kunt uitproberen. Het is als het uitproberen van nieuw gereedschap. Ons team test en verbetert deze nieuwe software om het handiger te maken voor jouw administratiewerk. Omdat de herschrijf-knop met AI werkt is het resultaat niet voorspelbaar, dit maakt deze functie experimenteel. Let daarom goed op de suggesties voordat je ze gebruikt. We blijven de kwaliteit van DEDDO verbeteren, dus geef ons gerust feedback!

De herschrijf-knop activeren en de voordelen ervaren

Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf de voordelen van deze slimme functie! De DEDD-AI herschrijf-knop kun je aanzetten via de account-instellingen pagina, instructies vind je via onderstaande link. We zijn echt benieuwd naar jouw ervaring, dus laat het ons zeker weten!

Je vind hier het stappenplan om DEDD-AI te activeren (inclusief instructievideo).

11 Tips voor een winnende werkomschrijving

Ben je benieuwd naar andere manieren om je bouwofferte naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze 11 handige tips voor het opstellen van een winnende werkomschrijving in dit blog artikel!

 

 

×